یکی از اصول مهم اقتصاد مقاومتی، مدیریت صحیح مصرف است. از اهداف مهم بکارگیری اقتصاد مقاومتی، مدیریت صحیح مواد غذایی در رستورانهای دانشجویی به دلیل مصرف انبوه مواد غذایی است که نقش قابل توجهی در مدیریت مصرف و تحقق اقتصاد مقاومتی در سطح کلان خواهد داشت. بررسی و تجزیه و تحلیل برنامه غذایی چهار دانشگاه به همراه میزان مواد غذایی بکار رفته در هر نوع غذا نشان میدهد در برخی از گروههای غذایی مانند گروه گوشت، سهم دریافتی روزانه بیش از سهم مورد نیاز بدن و حتی گاهی بیش از دو برابر بوده در حالی که گروههای غذایی دیگر به درستی تامین نمیگردند. این مورد علاوه بر ایجاد هزینههای اضافی، سبب عدم دریافت مواد مورد نیاز بدن، ابتلا به امراض مختلف و در نتیجه هزینههای درمان خواهد شد. در ادامه راهکار طراحی برنامه کاربردی در بستر اینترنت اشیاء جهت تعیین میزان مورد نیاز هر گروه غذایی، میزان مصرف شده در هر لحظه، میزان مورد نیاز باقی مانده روزانه، توصیههای غذایی و غیره پرداخته شده است.
|